Little Greene – це неперевершена якість, визнана королівським двором.

Найстаріша англійська фабрика Little Greene виробляє повний спектр традиційних та сучасних лакофарбових матеріалів відповідно до екологічних стандартів Англії та Європи з 1773 року.

Для виготовлення фарб, як і 300 років тому, використовуються натуральні природні компоненти. Вони надають неповторної глибини та індивідуальності кожному відтінку. Саме завдяки цьому фарби Little Greene і представляють сьогодні зовсім інший сегмент ринку.

3 причини вибрати фарбу Little Greene для свого інтер’єру:

Екологічна

Фарби Little Greene виготовляються з натуральних компонентів (охри, жита, каолінової глини, лляної олії та крейди) та відповідають високим стандартам екологічності.

Завжди як нові

У фарбах Little Greene міститься до 40% більше пігментів, що фарбують, в порівнянні з іншими виробниками. Це дозволяє поверхні зберігати чудовий зовнішній вигляд протягом усього терміну служби.

Термін служби до 15 років

Поверхні, пофарбовані англійськими фарбами Little Greene, стійкі до впливу сонячних променів, бруду, плісняви, сухого та вологого чищення – це забезпечує тривалий термін служби (для фасадних фарб понад 15 років).